Za fizička lica

Ovo uputstvo važi samo za porudžbine pristigle sa teritorije Republike Srbije.

Naša izdanja mogu se, osim poručivanja preko internet stranice (web shop), poručiti i telefonom (063.589.501 ili 063.891.97.91) ili e-mailom (mediterranpublishing@gmail.com). Naša kancelarija radi svaki dan od 8.00  do 16.00 sati.

Naručene knjige možete da platite na dva načina:

1) pouzećem preko Pošta Srbije (kao vrednosno pismo) uz otkupninu (po cenama koje su navedene pored svake knjige, sa pripadajućim popustom). Troškove isporuke (dostave) snose kupci.

2) E-BANKING-om ili u pošti/banci (opštom uplatnicom koja vam se isporučuje na e-mail prilikom porudžibine knjige) a dostava poručenih knjiga se vrši preko POSTEXPRESA nakon izvršene uplate.

Porudžbinu realizujemo u roku od dva radna dana od datuma prijema porudžbine, odnosno primljene uplate, a otpremljena pošiljka stiže u bilo koje mesto u Republici Srbiji u roku od dva radna dana.

U slučaju da pošiljka prispe preko Pošte Srbije, a vi niste prisutni na adresi isporuke, poštar će vam ostaviti Izveštaj o prispeću pošiljke sa kojim, u narednih pet radnih dana, možete podići pošiljku u naznačenoj pošti. Na pošti knjigu možete platiti i karticom i jedino vi lično možete je preuzeti.

 

Za pravna lica

Pravnim licima (DISTRIBUTERIMA) koja poručuju knjige direktno kod nas radi dalje prodaje odobravamo odgovarajući rabat: 35% – troškove dostave snosi Mediterran Publishing i 40% – naručilac snosi troškove i organizuje dostavu knjiga.

Pravnim licima kao KRAJNJIM KUPCIMA (biblioteke, škole, univerziteti, fakulteti i slično) odobravamo popust od 20%

Pre nego što vam e-mailom pošaljemo predračun, molimo vas da pošaljete vašu narudžbu (specifikaciju) knjiga koje želite da kupite.

Na raspolaganju smo vam svaki dan od 8.00 do 16.00 sati.

U saradnji sa nama reklamacije su vrlo retke, no ipak, ako ste primili pošiljku i ustanovili da je knjiga oštećena ili da pošiljka sadrži naslov koji niste poručili, slobodno se javite telefonom ili e-mailom, kako bismo sa puno dobre volje i pažljivosti rešili problem u vašu korist.